Статии

САМО СЕГА ПРОМО КОД ЗА ВАС!

Използвай ПРОМО КОДА: PI042022 преди 1 май!

прочети още
8- ми МАРТ ДЕНЯТ НА ЖЕНАТА!

Очаквате ли 8-ми март с нетърпение? Независимо дали сте любителки на женския празник или просто се радвате на поредния повод за подаръци, ние винаги дръжим да се чувствате доволни. Тази година имате възможност да се възползвате от ПРОМОЦИИ в нашият онлайн магазин създадени СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕНЯ НА ЖЕНАТA!

прочети още
Разгледайте някои от отзивите на доволни клиенти!

За нас най-голямото признание са доволните клиенти. Това ни насърчава да се развиваме постоянно, да повишаваме качеството на нашите услуги. Вижте какви впечатления споделят някои от клиентите, които ни се довериха и направихме ден от живота им щастлив. Мнения от клиенти във Instagram.

прочети още
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!

Ние от parfumniizkushenia.com Ви пожелаваме хубава вечер и незабравяйте да зарадвате вашите близки за най-светлите празници!!!

прочети още
ПРЕДПРОДАЖБА

Какво е предпродажба? Това са продукти по поръчка, които се плащат с карта и срока им за доставка е около 15-20 дни, като се надяваме да можем в най- скоро време да скъсим дните за доставка.

прочети още
Какво е КОЛАГЕН?

✓ Първият в света продукт, който доказано истински противодейства на остарявенето.

прочети още
Съвети как да тествате парфюм преди да си го купите

Можете да прекарате часове в тестване на различни парфюми в някой търговски център, а резултатът от това да бъде само силно главоболие. Сред многообразието от аромати, просто не знаете кой да предпочетете. Искате да усетите колкото се може повече, но съвсем скоро ароматите се преплитат един с друг и преценката ви престава да бъде адекватна. Всичко това е познато на повечето oт нас. Ето защо сега ще ви дадем някои препоръки.

прочети още
Запознанство с нас!

Ние ЦЕНИМ нашите клиенти и държим да са ВИНАГИ доволни!

прочети още
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();