Клетъчна Ателовода

  • Марка: COLWAY

Клетъчната Ателовода има състав, сходен с водата, намираща се в човешката кожа. Богат на минерални йони и микроелементи, той осигурява на кожата баланса, необходим за правилното протичане на клетъчните процеси. Участва в клетъчния метаболизъм и подпомага правилното усвояване на колагена. Механизмът на синергия на използваните съставки се състои в свойствата на ателоколагена да свързва клетъчната вода и нейните активни вещества дълбоко в кожата.

Клетъчната Ателовода е обогатена с естествен витамин С, супероксиддисмутаза, тропоколаген и проколаген I. Тези съставки действат синергично с ателоколагена, съдържащ се във водата. В резултат на това, биопотенциалът на ателоколагена може да се използва напълно за свързване на клетъчната вода и нейните активни вещества дълбоко в кожата, т.е.в най-метаболитно активните слоеве.

 

Клетъчната Ателовода съдържа Superox-C ™ – изсветляващ витамин С, получен от екстракта на австралийската слива Kakadu, която е най-богатият естествен източник на витамин С и полифеноли. Тази ботаническа съставка осигурява на кожата изключително ценни антиоксиданти, необходими в борбата с дегенеративните процеси в кожата. Superox-C ™, съдържащ се в Клетъчната Ателовода, индуцира синтез на Проколаген-1 и хиалуронова киселина, което води до подобряване хидратацията и структурата на кожата.

 

Веднага след нанасяне на Клетъчната Ателовода се появява приятно усещане за свежест и релаксация.

Действие:

✓ Хидратира.
✓ Освежава.
✓ Енергизира.
✓ Озарява.
✓ Намалява признаците на умора.
✓ Регенерира.
✓ Подхранва.
✓ Противодейства на оксидативния стрес.
✓ Предотвратява признаците на стареене на кожата.

Обем: 150мл.

Вземете вашата отстъпка с помощта на:
 Бърза заявка, без регистрация, с промо-код за 15% отстъпка ТУК

Въведете кода и ще получите отстъпка.
Месечен промо-код за 15% отстъпка:  suxyfyment
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();