Съвети как да тествате парфюм преди да си го купите

Съвети как да тествате парфюм преди да си го купите

11 октомври 2021
  • Сподели:
    1. Разходете се из някой търговски център, без да сте използвали какъвто и да е аромат. Потърсете парфюм, който сте харесвали до сега или някой, който е по-популярен. Ако имате няколко различни предпочитания си ги запишете на лист.
    2. След като сте си харесали парфюм, отидете при продавачката и я помолете да ви запознае с него – колко е популярен, какви са съставките му, колко силен е ароматът му. Ако тя ви предложи да пръсне върху вас, за да усетитие уханието, не приемайте това предложение. Така ароматът ще остане върху кожата ви през целия ден и ще се объркат всички аромати, които искате да тествате.
    3. Помолете продавачката да пръсне парфюма на хартиена лентичка, или ако предлагат малки тестери от парфюма, поискате си такъв, за да можете да го пробвате вкъщи. Ако все пак тествате парфюма от лентичката, попитайте дали имат кафе на зърна. Зърната на кафето отнемат уханието на парфюма и ще освежат главата ви. А множество аромати, помирисани един след друг, биха могли да ви натоварят и да причинят главоболие.
    4. Не е необходимо да си купите парфюм в точно този ден. Ако е наистина важно да го направите, тогава помиришете лентичката, но изчакайте известно време, преди да помиришете другата. Ако не са ви предложили кафе, което да неутрализира аромата, този метод също е ефективен.Надяваме се да сме били полезни!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();