Запознанство с нас!

Запознанство с нас!

22 септември 2021
  • Сподели:

Ние от parfumniizkushenia сме независими партньори с ПОЛСКИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОМПАНИИ за производство на уникални парфюми с натурални съставки, минерална козметика, козметика VEGAN, както и препарати за дома, подходящи за хора с алергии, които са с безвредни, агресивни съставки и са биоразградими.

# Основната линия продукти на FM Group World са парфюмите – алтернатива на марковите парфюми на големите МОДНИ дизайнери, на неколкократно по-ниски цени.

~ Как е възможно това?

# Чрез избягване на разходите за:
Марка и име (нашите парфюми носят марката ФМ – Федерико Махора , и са с номера, отговарящи по списък на марковите парфюми);

~ Нямаме скъпи флакони и опаковка;

# При нас продуктът пристига до клиента направо от завода, без посредници и прекупвачи, които товарят цената;

~ По отношение на производството парфюмът e напълно идентичен с дизайнерския по следните причини: есенциите за производството му се купуват от световно известния концерн DROM, от който купуват известните марки (Versace, Christian Dior, Hugo Boss, Lancomе и др.).

~  DROM е производител на 80% от есенциите за козметичната, парфюмерийната и фармацефтичната промишленост в света. Този концерн е на един от собствениците в FM Group World.
~  От DROM се купува и формулата на самия парфюм, след изтичане на изключителните права върху нея (например: Versace държи изключителни права върху формулата на „Crуstal Noir”, след което FM Group придобива легално формулата и произвежда и разпространява парфюма под номер 132 в нашия списък с аромати и под наименованието FM).
#  Трябва да се подчертае, че нашите парфюми се отличават с високо съдържание на есенции – 20-30%. Това определя продукта ни като ПАРФЮМ (а не тоалетна вода с 4-8% съдържание на есенции) и подсигурява трайност на аромата 10-14 часа.
*** Постоянно създаваме и СТРАХОТНИ ПРОМОЦИИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!!!

Внос от Полша! 

); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();