Запознанство с нас!

Ние от parfumniizkushenia сме независими партньори с ПОЛСКИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОМПАНИИ за производство на уникални парфюми с натурални съставки, минерална козметика, козметика VEGAN, както и препарати за дома, подходящи за хора с алергии, които са с безвредни, агресивни съставки и са биоразградими.

# Основната линия продукти на FM Group World са парфюмите – алтернатива на марковите парфюми на големите МОДНИ дизайнери, на неколкократно по-ниски цени.

~ Как е възможно това?

# Чрез избягване на разходите за:
Марка и име (нашите парфюми носят марката ФМ – Федерико Махора , и са с номера, отговарящи по списък на марковите парфюми);

~ Нямаме скъпи флакони и опаковка;

# При нас продуктът пристига до клиента направо от завода, без посредници и прекупвачи, които товарят цената;

~ По отношение на производството парфюмът e напълно идентичен с дизайнерския по следните причини: есенциите за производството му се купуват от световно известния концерн DROM, от който купуват известните марки (Versace, Christian Dior, Hugo Boss, Lancomе и др.).

~  DROM е производител на 80% от есенциите за козметичната, парфюмерийната и фармацефтичната промишленост в света. Този концерн е на един от собствениците в FM Group World.
~  От DROM се купува и формулата на самия парфюм, след изтичане на изключителните права върху нея (например: Versace държи изключителни права върху формулата на „Crуstal Noir”, след което FM Group придобива легално формулата и произвежда и разпространява парфюма под номер 132 в нашия списък с аромати и под наименованието FM).
#  Трябва да се подчертае, че нашите парфюми се отличават с високо съдържание на есенции – 20-30%. Това определя продукта ни като ПАРФЮМ (а не тоалетна вода с 4-8% съдържание на есенции) и подсигурява трайност на аромата 10-14 часа.
*** Постоянно създаваме и СТРАХОТНИ ПРОМОЦИИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!!!

 

Филтри
Цена (висока към ниска)
ЗАЩО ИМЕННО НИЕ МОЖЕМ ДА ТИ ПОМОГНЕМ ДА ПОСТИГНЕШ УСПЕХ?

ЗАЩО ИМЕННО НИЕ МОЖЕМ ДА ТИ ПОМОГНЕМ ДА ПОСТИГНЕШ УСПЕХ? Харесваме се и чудесно работим (ни се рабо

); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();