За нас

За нас

   Основната линия продукти на FM Group World са парфюмите – алтернатива на марковите парфюми на големите МОДНИ дизайнери, на неколкократно по-ниски цени.

    Как е възможно това?

  Чрез избягване на разходите за:
Марка и име (нашите парфюми носят марката ФМ – Федерико Махора , и са с номера, отговарящи по списък на марковите парфюми);

 Нямаме скъпи флакони и опаковка;

При нас продуктът пристига до клиента направо от завода, без посредници и прекупвачи, които товарят цената;

  По отношение на производството парфюмът e напълно идентичен с дизайнерския по следните причини: есенциите за производството му се купуват от световно известния концерн DROM, от който купуват известните марки (Versace, Christian Dior, Hugo Boss, Lancomе и др.).

 DROM е производител на 80% от есенциите за козметичната, парфюмерийната и фармацефтичната промишленост в света. Този концерн е на един от собствениците в FM Group World.
  От DROM купуваме и формулата на самия парфюм, след изтичане на изключителните права върху нея (например: Versace държи изключителни права върху формулата на „Crуstal Noir”, след което FM Group придобива легално формулата и произвежда и разпространява парфюма под номер 132 в нашия списък с аромати и под наименованието FM).
  Трябва да се подчертае, че нашите парфюми се отличават с високо съдържание на есенции – 20-30%. Това определя продукта ни като ПАРФЮМ (а не тоалетна вода с 4-8% съдържание на есенции) и подсигурява трайност на аромата 10-14 часа.
   Всеки уикенд СТРАХОТНИ ПРОМОЦИИ! Внос от Полша! 

); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();